Aku Dsetubuhi Kawan Rapat Suami

Pelik juga aku apabila tiba-tiba terlihat dia sewaktu hari pendaftaran tingkatan enam. Aku pula masih memakai tuala selepas mandi. Cukup apa adanya mereka untuk aku. Perlakuan mereka berjalan sekian lama, dan akhirnya nampak seluar dalam si isteri telah basah dan minta dibuka. Aku amik keputusan untuk blah macam tu je. Tak tahu pulak yang doktor pun ada kerja part time di rumah. Aku boleh bohong family aku, bohong suami aku tapi, kawan baik aku tiga ketul ni, i dont think so. Orang selalu pesan kalau ada masalah tak patut cerita dekat orang yang salah, aku memang tak berminat nak cerita tapi hari kejadian tu aku adalah cerita sikit2 masalah biasa, okla mula-mula macam banyak bagi support pura-pura caring tapi tak sangka pula kawan aku ni ada udang di sebalik mee !! sejak jumpa kunjungan aku ke spa tu kawan aku. Semua orang dia tegur. Mujur Mak Cik Mah, adik mak aku, ada menolong membasuh luka aku. Meroyan tak tentu hala dan marah2 semua orang. Dia nie kembar adik dia lina. Dah Sara tak kenal siapa-siapa pun. Tapi tak apalah. Tak ada orang aku nak buli. Masa kejadian ni sebelum puasa tahun ni bulan April or Mei. Dan sejak tu, aku pun rapat dengan Alfie memandangkan kitorang satu kelas. Sebenarnya sebelum ni aku bagi private consultation (ecehh) bagi yang meminta ja. selalu jee berselisih fhm. ", aku berontak, aku tak bisa membiarkan kekurang ajaran orang ini, aku harus bisa melepaskan diri dari bajingan ini, tapi tak berdaya aku melakukan semua itu, tubuhku lemas, akan tetapi terasa dorongan hasrat menjalari seluruh tubuhku yang memang jarang mendapatkannya dari suamiku. Terpulang kepada readers FS nak percaya or tak, tapi kisah ni diceritakan sendiri oleh kawan suami aku tu. Saya tak pernah merasa menyesal atau bersalah menolak permintaan suami dalam hal ini. Bila tengok kawan-kawan yang dah kahwin semua mesra dengan pasangan masing-masing, saya rasa ada sesuatu yang kosong dalam hati. Aku mahu Din puas-sepuasnya hingga tidak dapat melupakannya seumur hidupnya. Aku, Ruslan, Jefri, Rustam dan Zairi merupakan rakan-rakan rapat yang sering menghabiskan waktu petang di Lubuk Aki Majid. Jangan kata batang hidung, mesej or call langsung takde. aleya tak ada kawan aleya jalan seorang2 je. Ada dapat soalan ni. Aku Liza, pegawai di sebuah cawangan syarikat kewangan. ” Tidak ada yang abadi dan tidak ada kawan yang sejati kecuali yang menolong ketika susah. Tutorial ni hanya untuk sesape yang pakai template blogskin je okay. Kawan Rapat – Maksudnya kawan yang bukan sahaja add google friend, malahan dia juga turut beri komen dalm posting dan juga sedia untuk menukarkan link exchange dengan kita; dan Kawan rapat [email protected] BFF – friend ni bukan sahaja add google friend, malahan dia juga suka beri komen dan sedia link exchange dan paling best tolong klik kan iklan tu. Kawan-kawan jef sering bertandang kerumah kami untuk minum lepas mereka outing sebelum masing-masing pulang ke rumah. Serik dikecam, trauma dibuli mental fizikal sehinggakan ada yang sanggup menyimbah asid ke muka aku. Baunya merangsang nafsuku. Maafkan aku suamiku - Rapat Keluar Daerah Awal cinta Bersemi (kedua). Kali ini saya akan barbagi karya dari seseorang yang sangat berjasa bagi saya yaitu Naskah Dialog Drama Komedi dengan Tema Kartini dan Pendidikan yang banyak sekali pesan dan amanat didalamnya. Tengok FB pun sama, scroll punya scroll semua cerita orang mengandung. kwn xsume smpurna dan aku slalu dpt kwn yg backstabber and selfish. aku lagi la sebak dengardh 4 tahun kot knl2 gurau2 gaduh2 ngan diorg. Smpai kitaorg dh mcm adik beradik. Memang bahagia la sgt sgt sgt suami aku ni. Pada satu malam (4 bulan yang lepas) jef tanya aku sama ada kedatangan kawan-kawannya yang kerap tu membuat aku rasa tak selesa. Katanya suami tak bagi satu sen pun. Aku kemudian keluar. Takkesa lah muka dea buruk mcm longkang sekalipun, miskin mcm mana sekalipun asalkan solat tak tinggal *buat peace*. Dalam kereta aku terus berfikir mengenai tawaran Az nak ikut aku ke JB. Pada bulan Jun, kawan adik aku datang untuk tinggal bersama kami selama beberapa minggu. Sangat suka dapat bertemu semula kawan-kawan setelah lama berpisah. Dan aku meminta izin Suhaila dan keluarganya utk meminta diri dan pulang. Gaya hidupnya yang glamour, suka keluyuran dan seing meninggalkan sekolah menjadi penyebabnya. Aku nak berazam, mulai sekarang cuba berintraksi dalam facebook samada yang dikenali rapat atau yang tak berapa kenal. Siapa sangka Bad yang kenal dari kecil, anggaran aku berumur 7 tahun dan Bad pula 10 tahun. Aku bukan cakap dia lebih rapat dengan aku berbanding family or aku sayang dorang lebih. Bukan untuk diri sendiri; tapi untuk kawan. So kalo Az ikut kat mane plak aku nak letak. Aku bahagia dengan cara aku. “Thank you, my friends. Kami berkucupan dengan saling berbalas menyedut lidah masing-masing. stdy kat sini kena kuat la. Kalau korang kata aku kolot, jumud atau tak open-minded, aku rasa korang yang ada masalah sebenarnya. lepas tu aku tanya kalau aku tengok dia marah tak? dia terdiam kejap pas tu dia kata. Mysara Newrie // 92 // KL For any sponsor ships, event invitation, advertorials, kindly email me at [email protected] Tidak lama selepas itu, saya bertemu jodoh dengan suami dan memandangkan suami tahu dia adalah kawan baik saya, maka suami pun turut berkawan dengannya sehingga mereka menjadi rapat. Kawan-kawan yang lain hanya muncul sekali-sekala. aku cerita untuk korang yang bergaji bawah RM2500 sebenarnya mampu untuk beli rumahcontoh aku. Ingat, dunia tak selalu nya indah. ayah keja,dia plak tgh bercuti dgn bini dia oversea,honeymoon la katakan…tak pa crita. so untuk kau orang semua. pagi gi tolong memasak rumah sepupu suami, lepas tu ke Terengganu, balik lepas tu singgah ke rumah kawan aku ready untuk si dak Ecah ngan Pia ngamuk. untk pengetahuan, aku dahh kawin and ada anak sorang. Selepas tahu berita gembira itu, tiba-tiba Fahmi telefon aku untuk berjumpa. Tina tarik nafas dalam. Insan pertama yang bertaktah di hati ini. disebabkan aku guna laptop suami aku. HATI aku jatuh sebak pl, aku mmg mudah sensitif law ngn org tuabr aku rs, persahabatan yg aku bina bkn antara aku ngn Pipa jer, tp Antara aku, Mak die n Adik2 die samathanks a lot. Dari situ, si I nie mula rapat dengan kami. Elok pulak tu semua serentak. Sehinggalah suatu hari, suami dia SMS saya untuk berborak. suami aku rajin la. kemane aku ngan diorg lah. salam semua dan selamat tengahari. Akhirnya kuputuskan untuk meninggalkan rumah guna mencari pekerjaan di kota ini. Boleh jadi kawan macam ni dia berbaik-baik dengan korang sebab pada satu masa nanti korang boleh digunakan korang. Sangat suka dapat bertemu semula kawan-kawan setelah lama berpisah. Selepas tahu berita gembira itu, tiba-tiba Fahmi telefon aku untuk berjumpa. Malah dia gembira sebab aku rapat dengan Mak tiri dia. Kami berkenalan sewaktu majlis dinner. tersentak aku seketika ketika clip video ditanyangkan di majlis perkahwinan ija dan hafiz,. Apalagi di usia 20 tahunan aku ingin ada yang menuntunku dalam urusan cinta dan berhubungan dengan pria. Pergi club dia payung, gi makan mana-mana pun dia bayar. tujuan aku tubuhkan group ni. Aku merasa agak bosan bila ditinggalkan sendirian di rumah. Aku dengar je bagi nasihat tak reti sebab dia pun memang tua dari aku. Bila aku tanya dia pergi mana semalam. Rasa macam tak percaya diri aku yang lemah ni dapat melalui dan merasai semua tu. Apatah lagi, dia di kalangan rakan artis juga. Kawan yang baik adalah orang pertama yang akan dicari bila tiba masa sedih atau gembira. Apa suami aku buat semua serba tak kena. So niat aku untuk tahun baru adalah mencari suami dalam masa 365 hari! Azam tahun 2014. Pastu kawan aku yang tak sambung master tu boleh balas balik dan cakap kat aku, kalo nak sambung master kena kerja, kalau tak kerja coz nak sambung master kena ada cop tandatangan Manikandan, Kalau takx tak boleh. Insyaallah. ?" "Takk bangg. Aku dah mula rasa lain. Dia boleh menjadi kawan rapat, bila susah dia cari korang tapi bila senang dia akan hilang buat sementara. Saya mengenalinya dengan rapat dan sebelum ini, dia pernah meminta saya untuk cari kawan lelaki untuk dikenalkan kepadanya sedangkan dia memiliki ramai kenalan lelaki. Tapi x per sebab allah lebih sayang ayah dea and allah nak dea kembali kepada nya dengan segera. Aku pun terus saja menuju ke tangga untuk naik ke tingkat atas dan mengambil joran yang tersandar di tepi dinding. Perginya kawan satu tadika Kawan aku yang sorang nih namanya N (Perempuan). Itu perkataan yg tepat utk menggambarkan keseluruhan cerita Seadanya Aku. Tukar Selera Cerita aku ngan kawan bini aku giginya terkancing rapat dan tangannya menggenggam cadar macam mana permainan ku kalau di bandingkan dengan suami dia. suami aku sekeras-kerasnya membantah. Kepada isteriku yang disayangi, maafkan aku. Mata LD pejam rapat dan aku merangkak naik, mencium tengkuk dan pipinya. Norjuma ni nampak je lemah lembut tapi panas baran gak orangnye. disebabkan aku guna laptop suami aku. Malam itu aku bersetuju untuk mengikuti kawan ku, Alias yang selama ini asyik mengajak ku untuk sama sama menikmati pengalaman baru, walaupun sudah banyak kali aku menolak kerana kesibukan kerja. Dan selamanya aku takkan dapat dia. Memanglah sebab Irhan hanya teman lelaki tapi di sebelah aku ini adalah suami. Muka S semakin dekat dan rasa nak cium i, i elak dengan balingkan muka i, S lepaskan tangan i dan pegang muka i, i tak rela dan cabut lari tapi ditarik S, "Leng,I LOVE U", i terpegun dan peranjat dengan kata S tu, S peluk i dengan rapat, "realy Leng, dah lama i pendam perasaan S dalam hati, S betul sayang Leng, S betul cinta Leng !!". Seperti tajuk topik saya kali ini, kita perlu bijak memilih kawan samada untuk meluangkan masa bersama ataupun untuk berkongsi segala permasalahan kita. Proses photoshoot no hal. pernah tak aku cerita kat korg psl hubungan aku dgn isteri org? isteri org ni bukan isteri org lain, isteri kwn aku jugak. Bapak aku dah letak syarat. Kawan yang pernah serumah dengan ku semasa bujang dulu. Yang masa aqiqah aqil bukan aku sengaja taknak jemput. bayaran bukan lagi perkara utama buat masa ini. Aku tak puas hati. cerita 4 # kawan sebantal, setilam, kawan peluk cium kawin cite nie kalau nk ikut kan mmg tergolong dlm cite syahdu jgk la, mmg agak terasa jgk bila bestie da kawin ,coz bila da kawin confirm lps nie xkan sama dgn yg sblm nya. Sekarang ni , nak buat pape , ingat suami. Aku bukan la dikategorikan sbg org yg tidak pandai mencari kawan. Orangnya berumur 28 tahun. Doktor dia advice depa cam gitu, aku pun follow. tp aku still jugok utk pupuk minat utk menulis kat blog aku niaku bina blog ni since 2010and setahun 1kali aku buka blog n menulis yg ntah ape2hihi aku ok je sebenarnyablog ni utk diri aku je. Kadang2 aku geram juga tengok Si Ain tu sebab Si Ain ni banyak bulu2 halus. Jadi, Ain serahkan semuanya pada ketentuan Allah. "HAPPY BIRTHDAY ". Sangat gorgeous dengan mekap,baju (especially dengan bunga yg mak dia jahit tu :p). Semua pengalaman yang aku lalui tu kadang-kadang rasa macam mimpi. Di kala serius aku laksana 100 orang lelaki Di kala bermain aku lembut dan manja. Sesungguhnya hanya pada Dia tempat hamba-Mu yang hina ini untuk mengadu dan Dia juga Maha menerima taubat bagi mereka yang menyesali. Aku kemudian menolak kulit kulup ke belakang hingga seluruh kepala licin terloceh. " Aku memandang ibu dengan seribu persoalan. Pada hujung minggu lepas. kat spe lagi yg aku nak mggdu ?kawan ?aku taknak susah kn kwn aku ,biar aku tggung sndri ,biar aku pendam sndri. Hes still a married man. Kawan dan juga senior aku(Yap nama dia) masa kami sama-sama di kampus dulu, mengajak aku join kat company dia kerja. Tapi serius ckp, ber '2" ni mmg syok bagi aku kemana nak p sng x pyh nak pk psl org lain even klu kat umah pun klu aku nak msk x yah nak msk byk2 cukup tuk 2 molot jer Klu mls nak msk suami beli jer. Harap dia maafkan dosa2 aku pada dia walaupun masa aku minta maaf, juga aku tak cakap terang2 pasal mengutuk n mengata ni. Aku dengan saja nya jelaskan apa yang terjadi "biasa lah orang suami-isteri kalau berhubungan badan macam tu lah cara nya" Lina tersipu bila mendengar penjelasan aku muka nya yang putih melepak sekarang ke-merah2an. So dia akan cari jalan untuk jadi rapat dengan kau walau hakikatnya baru kenal semalam. Masa aku sembang dengan Ranjit, aku baring atas katil, suami aku pun baring sebelah aku sambil tu dia perlahan-lahan lucutkan bra aku dan seluar dalam aku. Setelah puas mengerjakan tetek Lynn, aku pun mula cium badan Lynn hingga ke bawah. Loading Unsubscribe from Zeera Nazeera? Cancel Unsubscribe. Tiba-tiba terlintas idea nakal dalam benak fikiran aku, baik aku masuk bilik Ash aku geledah apa-apa yang patut. Tapi untuk tahun baru Islam ini, aku susunkan sepuloh jari memohon kemaafan. Buat Puan Hafsah, biarpun dirimu tidak kukenali secara rapat, tapi doaku untukmu agar Ilahi memberikan laluan mudah untukmu ke syurgaNya - jika inilah takdirmu di akhir usia, dan seboleh -bolehnya aku berharap kau akan sihat, segar dan menjadi Puan Hafsah yang pernah aku temui tiga tahun yang lalu di Aidilfitri. Aku memang sayangkan dia sebab dia pandai ambik hati aku dan suka support aku makan dan. Sempat terfikir adakah aku jatuh cinta dengan Beno yang kebetulan sudah bersuami. Aku langsung tidak mahu diorang tahu. Kau tak pernah anggap aku isteri kau. lepas aku berenti kat kilang tu, aku kerja kat utara tanahair, masa mahu berenti tu, aku bagi la no. Cikgu-cikgu dan pensyarah panggil aku SUHAILA. Tutorial ni hanya untuk sesape yang pakai template blogskin je okay. Aku dalam mood demam lagi nih. Setelah sampai diranjang suamiku kayaknya sudah engak bisa nunggu lagi untuk menjalankan tugasnya ini, ia lansung membuka semua bajuku dan bajunya. Pantang suami pergi kerja kejap terus rasa rindu. Sebab tu dia pun lepaskan syahwat dia pagi tadi di bilik mandi. Setahu Danish kawan yang paling rapat dengan. Sebab kalau dia nak explain pun. Bila rindu, dia akan datang dkt aku. suami aku sekeras-kerasnya membantah. Aku selalu cekcok dan bertengkar dengan istriku gara-gara aku kesulitan mendapatkan lapangan kerja yang layak dan mempu menghidupi keluargaku. biasa bahasakan aku) ingin mengucapkan. Aku mula menyedut bau kepala pelir Mr. Lepastu dia cari aku. Dan selepas itu aku beralihkan pandangan ku kearah kaki, dengan perasaan takut, macam-macam ayat suci al-Quran yang aku hafal, aku baca. Dengan dorang aku boleh je nak cakap apa sekalipun dan dorang dah jaga aku since 7 tahun. Menurut NST , bila berita mengenai kematian Sulli tersebar, ramai peminat Taeyeon mula risaukan kesihatan emosi penyanyi ini. kalau yang lain tak tahu laa pulak kan sebab aku pun baru je lagi nak m mencuba yang terbaik [ PETUA ] TIPS Awal Sebelum Bertudung Labuh Mulakan dengan memakai stokin kaki & sarung lengan. Dia menyelitkan lengannya di bawah leher aku. Batang aku naik tegang apabila penelitian aku semakin jelas. Budak2 rumah aku pun xkesah sebab dia tengah cari rumah. kalau tengok aje tak pelah. Dengan perasaan hampa, aku tidur. Aku sms beberapa kenalan rapat mengajak pergi ke ‘reunion’tapi tiada seorang pun yang bersetuju. "Sesungguhnya saya dan suami telah lama menanti dan merindui kehadiran zuriat darah daging sebagai penerus jasa, penyeri hidup kami sekeluarga "Menjadi harapan kami agar Areesya Malaykha menjadi seorang anak yang solehah, sihat tubuh badan, pandai berbicara dan berkata-kata (macam mommy ) dan menjadi insan berguna di dunia dan akhirat. lepas aku berenti kat kilang tu, aku kerja kat utara tanahair, masa mahu berenti tu, aku bagi la no. Naik basikal pun jadi. Aku menggeleng kepalaku kiri kanan ketika dia hendak menciumku. Dia sekadar menurut. aku dan suami Julie kawan masa skolah menengah dulu. Menyibukkan diri dengan jadual lakonan lebih baik daripada menggangu hidup orang lain. yang jauh kita rapat ²kan yang dekat kita dekat ²kan dan yg gemuk kita kecil ²kan. mmg itu la kawan susah. Beliau senang melihat kami semua akrab dengan suami barunya. Aku dah kahwin 3 tahun lepas. Kawan aku sempat memapah aku utk duduk. Di pejabat, Murni kawan office ku yang amat rapat, dia la tempat aku luahkan perasaan dan berkongsi masalah. aku dapat 3A je. Mulanya Zana tak faham tapi lepas tu dia sudah mengekek. Sebab kat JB tu aku tumpang rumah kawan aku. Bergilir-gilir menyedut lidah masing-masing. Doktor dia advice depa cam gitu, aku pun follow. w : “seseorang itu berada di atas agama kawannya. Ni mesti Ustaz Hafiz ada baca doa apa-apa masa bagi aku handset ni. Aku pula masih memakai tuala selepas mandi. Padahal dia saja je letak syarat macam tu sebab dia orang nak tinggal aku kat Malaysia ni setahun. Proses photoshoot no hal. Aku terus rase aku macam loser gila babi. Sebagai Supervisor, mmg aku ramai operator wanita. Tahun ini kami berpuasa di rumah baru. Saya bersua muka dengan Adel dan suami sebelum pulang ke Johor dan Adel memberitahu dia mahukan suami saya. Aku kaku berdiri di satu sudut. Gambar Hiasan. Seseorang itu dinilai mengikut kawan-kawan yang rapat dengannya. Suma berjalan lancar. Makcik hajjah ni sebenarnya isteri kepada salah seorang kawan/jiran satu tempat tinggal denganku. aku agak pelik. aku lah yang paling lowest. Namun apa yang lebih menyedihkan apabila suami meninggal dunia semasa hari untuk membawa si isteri melakukan ujian kehamilan anak ketiga. Malah nanti anak aku boleh jd kawan baik aku. Hehe bak kata suami aku lah :) Ok. Aku pun tak tahu nak cakap apa. Peristiwa nie berlaku lebih kurang 3 tahun lepas masa tu aku bekerja sebagai PRO disebuah syarikat swasta. Actually dah 5 tahun kami. Masa tu kenal gitu-gitu je. Walaupun aku dah kangkangkan lututnya seluas-luasnya tapi pantatnya masih tertutup rapat. Aku tak nak. ketemu lagi nih sama saya si admin yang paling kece :D. moga jodoh berpanjangan. Akma pun tak berapa kisah bila Khairul tinggal bersama kami. Ada rezeki lebih, aku nak sedekah kat keluarga yang tak berkemampuan. Dia terlalu rapat dengan mama kerana dia satu-satunya puteri kami. Berkualiti. aku dan suami Julie kawan masa skolah menengah dulu. Aku dapat melihat dengan jelas keadaan ini dan si suami terus meletakkan batangnya ke cipap isterinya. Aku juga mendapati yang hubungan Ita dan suaminya tidak begitu mesra. n aku pun memang x digemari dek kawan2, mulut aku kan cam longkang. Kebanyakan suami skrg byk beranggapan hanya isteri yang perlu sentiasa berusaha menjaga penampilan untuk mereka. KAWAN means = kadang kawan nie kite jangan percaye sangat sebab kite ta tahu ape yang berLaku kLu kite susah , kwan akan meninggaLkan kite begituh saja. Bila tengok kawan-kawan yang dah kahwin semua mesra dengan pasangan masing-masing, saya rasa ada sesuatu yang kosong dalam hati. Sehinggalah suatu hari, Abg A tak call aku sehari suntuk. Bahkan, kawan karib aku pun tidak tahu. Terhambur keluhan kecil daripada mulut Adra saat teringat kenangan silamnya 5 tahun yang lalu. Suami Ita hanya kerja kampung. Aku merangkak ke atas katil dan berbaring di sebelah Rina. So, kawan aku ni pun bagitau la kat aku, yes, memang dia jarang bagi duit kat mak dia. Chop, mesti korang pelik kan why aku still stay kawan ngan dia sedangkan hobi dia suka buat orang marah. Aku dah pun berkahwin dan aku tak suka bila ada lelaki yang cuba-cuba bergurau dengan isteri aku. pe-merapu yang hebat. Atas sebab itu aku menghalangnya terlalu rapat dengan mana-mana lelaki kerana gusar jika ada yang tertarik. Then kawan ofis aku yang baru balik dr bercuti selama seminggu, tegur kawan aku tu. masa tu aku rasa dia lah kawan aku paling sporting gila babeng ! HAHA aku masa tu terasa gak sunyi takde kawan rapat. Tak 2, 5 orang. Sangkaan ku tak meleset. Suami Nyasar Sang suami pulang dengan hati senang. Mereka nie pun, just follow je apa yang si I nie cakap kan terutama ye yang si T (kwn rapat aku). masa berlalu, namun ia merupakan satu zaman yang paling aku rindui, disitulah aku mengenal erti persahabatan dan teman yang setia hingga ke hari ini suka duka aku bersama kawan yang silih berganti persahabatan yang dibina bermula dari umurku 15. Jadi Ain tak tahu bagaimana caranya dia nak lepaskan diri dari Amar. Pastu, mulalah kan orang gossip pasal kitorang. Aku capai tangannya yang berselirat dengan pelbagai wayar yang aku pun tak tahu. cam org bercinta. Bila dah jadi macam tue, aku selalu sorang2. suka sangat menghilang, keluar dengan Aimie la tu. Namun, tatkala bertemu, lain pula yang terjadi. Di dunia mereka semua bergembira. Sebelum ini saya selalu datang ke rumah dia dan banyak mengandu tentang masalah saya kepada dia. So ini aku share berdasarkan pengalaman aku je lah eh. Maaf kawan, aku selalu lupa. ” Terpacul dari mulut aku. Tengah berborak kosong,ada kalanya Wan terlepas cakap pasal 'dunia plu'. tetapi bagi aku cukup lah aku dapat melihat laki tue bahagia dan. Perlahan-lahan batangnya terus masuk ke cipap isterinya dan terus digoyang-goyangkan badannya. Novel ni banyak berkisarkan tentang kehidupan mereka selepas menjadi suami isteri. kesian bila kita lihat orang yang macam ni. Apa-apa pun saya berpendapat seorang suami ada hak untuk mengawal kegiatan isterinya walaupun di tempat kerja asalkan dengan niat tidak menyusahkan kerja isterinya. Sial la berita2, manusia2 yng terlibat dlm memesongkan fakta ini. Itu yang diceritakan oleh arwah kpd kawan baiknya. Ustaz tu cakap tokey Hafez ni ada buat ritual sebelum terima dia jadi tokan dulu, dan letak pendinding kat dia. Biasalah, sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula hubungan kami yang haram ini. Mulut pula membebel, “Abang tu kan ada kopi,” bibir dijuihkan ke arah meja sebelah, ada teko besar di atasnya, “nak juga torture Ne’a bancuh kopi lagi. Sebab dia ni laki orang. Apalagi di usia 20 tahunan aku ingin ada yang menuntunku dalam urusan cinta dan berhubungan dengan pria. Chati menarik nafas seraya berkata, "Jangan kacau aku lagi. Aku dapat dengan jelas keadaan ini dan si suami terus meletakkan batangnya ke cipap isterinya. Kawan Yang Macam Kawan Tapi Tak Boleh Dibuat Kawan. Boleh ke lelaki dan perempuan jadi kawan? Kalau tanya aku yang dulu aku jawab boleh. cepat toll padahal xsakit pa pn. [Playboy Itu Suami Aku?!] #38 - Isteri Kepada Kawan Syaitan Zeera Nazeera. Dengan partner crime yang membantu dan suasana yang xterik sangat membuat kan proses mengambil gambar mudah. Sebagai seorang suami atau isteri …ada yang telah berjanji untuk taat setia. lagi-lagi tinggal kat hotel atas air tu. Bila aku bertanya dan sms dia. Uncle samy yang sudah berumur pertengahan 60 an tinggal bersama isteri nya, manakala anak-anak nya sudah besar dan tinggal berasingan. Suami merupakan suami kawan baik saya. Saat itu, adalah kedua kalinya aku mengikuti rapat. Kau tak pernah anggap aku isteri kau. every little things, aku tak serius. Disebabkan ia berlarutan sehingga seminggu, rawatan di hospital tiada perubahan, atas nasihat kawan-kawan, beliau datang untuk mendapatkan rawatan. 'Eh, ko dah kurus la' Tetiba aku rasa jeles. aku agak pelik. jadi kat mane2 pun kitaOrang letak gambar kawen. Entah kenapa hatiku teruja untuk pergi ke ‘reunion’ sedangkan waktu itu kawan yang menguruskan ‘reunion’ bukanlah kawan rapatku. Bergilir-gilir menyedut lidah masing-masing. Aku bekerja di sebuah syarikat swasta di petaling jaya. Tiap hari kena basuh lukanya. Kawan-kawan aku semau dok usha dia je. Jadi, dia nak pastikan kau tu hak dia sorang. Disebabkan aku diantara rakan yang rapat dengan Qayyum, aku juga menjadi mangsa tempias oleh dengki peminat-peminatnya dan disebabkan itu juga aku mengambil keputusan untuk menjauhinya. Saya mengenalinya dengan rapat dan sebelum ini, dia pernah meminta saya untuk cari kawan lelaki untuk dikenalkan kepadanya sedangkan dia memiliki ramai kenalan lelaki. Mungkin dia terlalu jahil dan hanyut dalam arus kemodenan sehingga melupakan asal usul nya dan tanpa bimbingan ibu bapa juga dia tidak pernah. Kawan-kawan jef sering bertandang kerumah kami untuk minum lepas mereka outing sebelum masing-masing pulang ke rumah. So aku dah mention kat suami aku pasal ni. Akhirnya Oman menghantar sms untuk mengenalkan diri pada Zira. Aku menangis dan menangis sehingga akhirnya petang tu dia call aku. Seperti tajuk topik saya kali ini, kita perlu bijak memilih kawan samada untuk meluangkan masa bersama ataupun untuk berkongsi segala permasalahan kita. Senang nak ajak kawan-kawan universiti dan kawan kerja. Suami ku juga bekerja dan sering out station. Alahaii rinduu sangat nak pergi sekolah. Rinduuuu semuanyaaa diorg semua make my life shine like a diomand. Kenapa sampai jadi macam gini?!. Khairul ni kira dasyat le bila aku mula-mula kenal dia beberapa tahun dulu. Saya mengenalinya dengan rapat dan sebelum ini, dia pernah meminta saya untuk cari kawan lelaki untuk dikenalkan kepadanya sedangkan dia memiliki ramai kenalan lelaki. start bermulanye kita rapat di asrama aku masuk asrama kita 1 dorm 1 kelas semestinye rapat kan dah 1 dorm 1 kelas,korang okay sgt,amik berat pasal aku,kawan time susah senang,kawan time suka duka dan kawan seperjuangan :) aku harap kita kawan smpai bila2 jangan putus kan persahabatan okayy,iiiiiloveoyousomuchhhh <3. masa tu jugak kenal dgn seorang kawan yg kini jadi sahabat a. skang ni dy ngah buat degree dalam bidang Sains Aktuari kat US. Pada satu malam (4 bulan yang lepas) jef tanya aku sama ada kedatangan kawan-kawannya yang kerap tu membuat aku rasa tak selesa. Makcik hajjah ni sebenarnya isteri kepada salah seorang kawan/jiran satu tempat tinggal denganku. mase tu reunion sekolah, semua org bawak. Kemudian sedikit demi sedikit aku memasukkan lebih dalam. 3 org sahabat yg luarannya nmpk baik, namun msg2 ada ceritanya sendiri. Pada bulan Jun, kawan adik aku datang untuk tinggal bersama kami selama beberapa minggu. Tapi aku rapat dengan rina nie. Serik dikecam, trauma dibuli mental fizikal sehinggakan ada yang sanggup menyimbah asid ke muka aku. Allahuu salah sorang dri kawan aku geng2 extend baru je meninggal tadi eksiden 😭 subahannallah aku tak sangka sbb aku dngn die tak rapat sngt sbb suami pandu. Yang sebenar kawan. :) Apa-apa pun aku yakin kita akan tetap jadi kawan sampai bila-bila. aku pun tak pernah sentuh kertas-kertas kerja suami aku. hhyee Dah lama tak pergi sekolah. Dia serang yang sentiasa ceria. Dah Sara tak kenal siapa-siapa pun.